در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سلام.امیدوارم سالم سلامت باشید
پدر من نزدیک به 18سال سابقه بیمه تامین اجتماعی داره
الان حدود 5,6ساله بیمه نیست.
ازنظر پزشکی از کار افتادگی کلی داره
میخواستم بدونم پدرم میتونه
برای خودش  بیمه اختیاری بده
وبعد مدتی برای از کار افتادگی اقدام کنه؟
اگه میتونه،چندماه باید حق بیمه بده؟
پدرم57سالشه.بیماری برونشیت مزمن ریه داره وقلبش را هم عمل کرده.
ممنون میشم جواب بدین
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام مرجع رسیدگی به ازکارافتادگی کمیسیون پزشکی ماده 91 تامین اجتماعی یا همان شورای پزشکی تامین اجتماعی می باشد نه پزشکی معالج و برای بررسی از کارافتادگی باید با داشتن شرایط لازم در این کمیسیون شرکت نمایید

بیمه شده ای در اثر حوادث غیر ناشی از کار و یا بیماری های عادی آسیب دیده و توانایی خود را حسب نظر کمیسیون های پزشکی پیش بینی شده در قانون تأمین اجتماعی به صورت کامل از دست بدهد در چارچوب قانون و با احراز شرایط قانونی مورد حمایت قرار می گیرد که در این صورت مستمری تنها به بیمه شده ای تعلق می گیرد که ظرف ١٠ سال قبل از تاریخ وقوع حادثه غیر ناشی از کار یا شروع بیماری منجر به ازکارافتادگی کلی، دارای یک سال سابقه پرداخت حق بیمه نزد سازمان بوده و نیز ظرف یک سال قبل از تاریخ وقوع حادثه یا بیماری مورد بحث دارای ٩٠ روز سابقه پرداخت حق بیمه باشند.

اطلاعات تکمیلی در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری

برای معرفی به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی باید چیکار کرد ؟

جزییات ازکارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی