در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام .متاسفانه شوهره بنده پارسال با یک نفر تصادف کرد و منجر به فوت شد و در کمال بی اطلاعی دو روز از وقته بیمه ما گذشته بود ما حتی در 5 سال یک بار هم از بیمه استفاده نکرده بودیم .میخاسنم بدونم ایا صندوق خسارتهای بدنی در استرداد دیه از ما تخفیفی قائل میشود چون ما فقط دو روز به علت بی اطلاعی بیمه نداشته ایم .ممنون
2 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

باسلام

متاسفانه دوست عزیز در پرداخت دیه تخفیفی وجود ندارد فقط در اقساط بلند مدت براتون قسط بندی میشود

--------------------------