در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام
پدرم آبان ماه سال ۹۰ فوت کردند و در دی ماه سال ۹۰ اصلاحیه ماده ۸۳ یعنی پرداخت ۱۰۰ ٪ حقوق به همسر بازمانده به جای ۵۰٪ تصویب شد... اما مادر من بعد از گذشت ۵سال هنوز ۵۰٪ از حقوق پدرم را دریافت میکنند و به من نیز ۲۵٪ تعلق میگیرد.
میخواستم بدانم چگونه میتوانم پیگیری کنم و آیا این اصلاحیه که قرار بود تیر ماه سال ۹۰ اجرایی شود اجرایی شده است یا خیر.
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چونکه تعداد 415هزار پرونده در این زمینه شامل اصلاحیه میباشند و تعهدات سنگینی برای تامین اجتماعی دارد وبه دلیل کسری صندوق تامین اجتماعی مسول مستمریهای سازمان قول داده که از ابتدای 96 به مرور انجام گردد