در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام

من بعد از 4 سال بیکار شدهام.ومیخواهم بین بیمه ام وقفه ایجاد نشه تا جای دیگر کار پیدا کنم.چه بیمه ای رو پیشنهاد میکنید؟ سپاس
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام شما می تونید در صورت داشتن شرایط لازم به مدت حداقل یک سال از بیمه بیکاری استفاده نمایید تا هم وقفه برای سوابق شما ایجاد نشود و حقوق هم دریافت نمایید

و درصورتی که شرایط لازم برای بیمه بیکاری را ندارید می تونید از بیمه اختیاری یا بیمه مشاغل آزاد استفاده نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بیمه بیکاری

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری