در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام من الان نزدیک یک ساله برایه یه کارفرما چینی در کارخانه فولاد زرند کار میکنم که برایه من بیمه رد نکرده که هیچ اضافه کارییم بهم نمیدن دوازده ساعت کار میکنم در روز پول نه ساعت رو میگیرم خلاصه طرف از چین امده تو ایران داره قانون شکنی میکنه یعنی اینقد مملکت بی قانونه من چیکار کنم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام شما می تونید به اداره کار رفته و درخواست بازرسی دهید در صورت اثبات گفته شما کارفرما می بایست همه حق و حقوق شما و دیگر کارگران را پرداخت نمایید .

اطلاعات تکمیلی در :

قانون کار و جزییات قانونی قرارداد کار