در بیمه بیکاری توسط
ایا من می توانم حقوق بیکاری بگیرم ؟هجده سال سابقه بیمه دارم کارفرما ازمن امضا گرفته وهیچ بدهی ندارم من نمی دانستم نباید امضا بدهم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در صورتی که اخراج شما غیر ارادای باشد و از اخراج 30 روز نگذشته باشد و در آخرین کارگاه 6 ماه به صورت مستمر پرداخت حق بیمه داشته باشید می توانید برای دریافت این مقرری  اقدام نمایید

در زمینه دریافت رسید غیر موجه کارفرما نیز می توانید از طریق اداره کار اقدام کرده در صورت اثبات ادعای شما کارفرما می بایست حق وحقوق قانونی شما را پرداخت نماید

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بیمه بیکاری

قانون کار و جزییات قانونی قرارداد کار