در دیه و بیمه خودرو توسط
آیا شخصی که بیمه بدنه دارد می تواند ، مقصر حادثه را به خاطر رضای خدا ببخشد واز بیمه بدنه خود استفاده کند ؟
3 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

بهترین پاسخ
باسلام

بله امکانش هست ولی شخص شما متضضر میشوید

1-بیمه نامه شما تخفیف عدم خسارت 1ساله خود را از دست میدهد وسال بعد متحمل هزینه بیشتری میشوید

2-فرانشیز خسارت اول 10%  از شما کم میشود

3-برای خسارت دوم  اگر خدایی نکرده خسارت بالا باشد در پرداخت  خسارت دوم دوبرابرفرانشیز خسارت اول  از شما کسر میگگردد.