در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط
ایا مشاغلی مانند سیم کشی ساختمان یا لوله کشی که مکان ثابتی ندارندوبصورت سیاردرساختمان ها کارمیکنند حتی اگر زیرنظرشرکت هم کارکنند مشمول قانون بیمه اجباری تامین اجتماعی هستند؟لطفا توضیح مختصردر مورد بیمه اجباری این نوع مشاغل بدهید.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه شخص خودش بیمه پرداز کارگران ساختمانی باشد ودر ساختمانهای مختلف کار کندتحت پوشش همان بیمه خودشان باید باشند اما اگر بیمه پرداز کارگران ساختمانی نباشند در هر ساختمانی که فعالیت میکنند باید آن شرکت نسبت به واریز بیمه آنها اقدام نماید