در بیمه نیروهای مسلح توسط (120 امتیاز)

با سلام  من با 21 سال خدمت با درجه سرهنگی  در سال 1369 از ارتش اخراج شدم ولی  خانواده ام  مستمر یگیر  شده وبیمه ارتش را دارند ولی به من گفتند خودم نمی توانم  دفتر چه بیمه داشته باشم  ایا اینچنین است قوانین ؟ از را هنمائی شما سپاسگزارم

1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام اگر برای خانواده شما از طریق شما مستمری برقرار شده لذا تحت هیچ شرایطی  نمیتواند برای شما دفترچه صادر نکنند شما میتوانید از طریق شورای عالی انتظامی ویا دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید تا حق قانونی خودرا بگیرید..ایمانی