در لیست بیمه توسط
با سلام من کار فرما هستم در تیر ماه یکی از کارمندانم ترک کار کرده و ترک کارش اعلام شده ولی برای مرداد ماه به صورت اشتباه مججد اسم این کار مند در لیست بیمه قرار گرفته است آیا امکان حذف وجود دارد؟
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
متاسفانه پس از تایید لیست بیمه و واریز حق  بیمه امکان اصلاح مجدد لیست بیمه نمیباشد.ولی با ارائه مدارک و مستندات مبنی بر عدم حضور کارمند در ماه مرداد به شعبه مراجعه نمایید...واین عدم حضور را حتما اعلام نمایید.