در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام من ساله گذشته محل کار قبلیم بعد از رد کردن چند ماه بیمه، چند ماه بیمه منو رد نکرده می خواستم بپرسم خودم میتونم هزینشو پرداخت کنم تا رد بشه و فاصله بین بیمم نیفته؟؟
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)
سلام شما باید از کارفرمای خود بابت رد نکردن بیمه در اداره کار شکایت کرده پس از بررسی در صورت اثبات ادعای شما کارفرما باید حق بیمه مربوطه و جریمه آن را به حساب بیمه تامین اجتماعی واریز کند در صورتی که کارفرما از این امر استنکاف کند می توانید خود شما این وجه را واریز نمایید و بعدا از کارفرما در دادگاه برای دریافت وجه پرداخت شده اعاده کنید