در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سلام آیا شغل رانندگی بر روی تریلی جزء مشاغل سخت و زیان آور تلقی میشود؟
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام  در صورتی که مشول قانون کار باشید (یعنی رابطه کارگر و کارفرمایی برقرار باشد)رانندگان حمل و نقل بار و مسافر درون و بین شهری، راهداران و رانندگان وزارت راه و شهرسازی در جاده های کشور مشمول مشاغل سخت و زیان آور می شوند.

البته با توجه به ابلاغ برنامه ششم می توانند با 25 سال سابقه درخواست بازنشستگی دهند

تبصره ماده ۸۲ برنامه ششم توسعه : رانندگان وسائط نقلیه سنگین بین شهری، راهداری و راهسازی که حداقل بیست و پنج سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند می‌توانند متناسب با دریافت حقوق و متناسب با روزهای پرداخت حق بیمه و پنجاه و پنج سال سن، بازنشسته شوند

برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم مقاله زیر رو مطالعه نمایید:

همه چیز در مورد شغل سخت و زیان آور در بیمه تامین اجتماعی

لیست مشاغل سخت و زیان آور براساس قانون چیست ؟