در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام‌بنده ۱۸ ساله ام‌و اولین تصادف ام هست موتورم بیمه داره ولی خودم گواهینامه ندارم جایی که تصادف کردم زمین خیس بود و فردی که باهاش تصادف کردم هول شده بود و خودش اومد سمت موتورم
من بعد از تصادف از ترس زیاد فرار کردم و هنوز هیچ خبری از ایشون ندارم که طوریشون شده یا نه
سوال من اینه که آیا بیمه خسارت رو میده یا نه و دادگاه برای بنده چه حکمی صادر میکنه
( بیمه رازی )
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

برای اینکه شرکت بیمه خسارت رو پرداخت کنه باید اصل برگ کوپن بیمه نامه رو به شرکت تحویل داد و راننده مقصر خودشو معرفی کنه
اگر راننده مقصر همچنان متواری باشه زیاندیده میتونه خسارت رو از صندوق تامین خسارات بدنی بیمه مرکزی دریافت کنه و صندوق از طریق مراجع قضایی دنبال مقصر میگرده و اگر پیداش کنه دیه رو از مقصر پس میگیره اگرم پیدا نکرد که هیچی