در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
آیا پسری (سی ساله)که مشکل توانایی دارد اما شغل دارد می تواند از مستمری پدرش استفاده کند؟اگر در حال گرفتن آن باشد و شهادت دروغ گرفته باشد جرمش چیست؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اولا اگر پسر شما در حال استفاده از مستمری پدرش باشد چونکه سن او سی سال میباشد حتما کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی ایشان رو از کارافتاده کلی تلقی کرده که از حقوق پدر استفاده میکند اما اگر خودش شاغل شود وبرای او حق بیمه واریز شود این مستمری قطع میشود