در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام من ۴۵ سال دارم ایا با ۲۲ سال سابقه که تایید شده میتوانم بازنشته شوم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام اگر 20 سال از سابقه شما از نوع بیمه اجباری می باشد می توانید با 22 روز حقوق درخواست بازنشستگی دهید البته حقوق دریافتی مشمول ماده 111 قانون تامین اجتماعی می باشد

ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی

مستمری از کارافتادگی کلی و مستمری بازنشستگی‌ و مجموع مستمری بازماندگان در هر حال نباید از حداقل مزد کارگر عادی کمتر باشد.

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی