در بیمه بیکاری توسط
باسلام.حدود 12 سال سابقه پرداخت حق بیمه در اخرین کارگاه را دارم که در تاریخ اول مرداد امسال شرکت ورشکست شد.وبنده چون مرداد وشهریور ومهر پارسال مرخصی بودم برایم بیمه رد نشده.یعنی سال اخر 9 ماه بیمه واریز شده.الان به همین علت میگویند مشمول بیمه بیکاری نبستم.چگونه میتوانم شکایت کنم.متشکرم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام برای دریافت بیمه بیکاری بر اساس قانون باید 6 ماه مستمر واریز حق بیمه داشته باشید نه 9 ماه

در صورتی که دیگر شرایط را دارا می باشید می توانید از مقرری بیمه بیکاری استفاده نمایید

  • مشمول قانون کار و تامین اجتماعی باشند.
  • به صورت غیر ارادی از کار اخراج شده باشند
  • تبعه کشورهای خارجی نباشند.
  • مستمری بگیر، بازنشسته و یا از کار افتاده کلی نباشند.
  • بیمه شده قبل از بیکار شدن حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد.

اطلاعات بیشتر در :

سیر تا پیاز بیمه بیکاری بیمه تامین اجتماعی

متن کامل قانون بیمه بیکاری