در پرداخت حق بیمه توسط
درخواست فیش پرداخت بیمه کارگری دادم الان دو روز هستش که میگه درحال برسی چیکار کنم ازاین حالت دربیاد؟
1 پاسخ
توسط
باسلام

وضعیت درحال بررسی فقط چند دقیقه طول می کشد وبلافاصله صدور وعدم صدورمشخص خواهد شد.

اگر از سرعت اینترنت خود مطمعن هستید ومشکلی درارتباط با سرور ندارید با تماس با شعبه تأمین اجتماعی که نام کاربری خود را ازآنجا دریافت کرده اید پیگیری نمایید.

آموزش تصویری جهت دریافت برگ پرداخت بیمه شدگان

http://www.tamin.ir/News/Item/9609/64/9609.html

موفق باشید

با گذشت زمان درمشاغل سخت نیروی بدنی افراد تحلیل می رود و قاعدتا درسنین بالا امکان ادامه شغل وجود ندارد ونیاز به داشتن یک منبع درآمد دوم است که درکنار مستمری تأمین اجتماعی بتوان با آن امرار معاش نمود و با توجه به این موارد  داشتن بیمه های عمروسرمایه متناسب با درآمد گزینه مناسبی است

درصورت تمایل جهت دریافت اطلاعات به این کانال مراجعه نمایید

سپاس

telegram.me/atiesaz
توسط
من هم همین مشکل را دارم