در سایر توسط
حد اقل سن لازم برای پرداخت بیمه چقدر است آیا کودکان هم میتوانند بیمه پرداز باشند یا باید 18 ساله باشند
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام برای چه بیمه ای ؟

در بیمه های بازرگانی مثل بیمه عمر بسته به شرایط شرکت بیمه می باشد برای مثال برخی از شرکت های از بدو تولد کودک را بیمه عمر می نمایند و برخی بعد از یک سالگی

در زمینه بیمه تامین اجتماعی بیمه شده اصلی نمی تواند قبل از  15 سالگی شروع شود (بر اساس قانون کار)

ماده ۷۹  قانون کار

به کار گماردن افراد کمتر از ۱۵ سال تمام ممنوع است

اطلاعات تکمیلی در :

قانون کار و جزییات قانونی قرارداد کار