در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام
بنده به تازگی در یک شرکت مشغول به کار شدم که یک سال از فعالیت این شرکت میگذره. کارفرما در ابتدای کار 3 نفر رو بیمه کرده ولی در حال حاضر فقط یک نفر اونجا مشغول به کار هست. من و کارفرما توافق کردیم که حق بیمه رو من پرداخت کنم.
آیا ماده 80 بیمه شامل من میشه و ماهانه چقدر باید پرداخت کنم (با در نظر گرفتن دستمزد حداقلی)
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
خیر شامل نمیگردد باید بر اساس سه ماه قبل نیرو اضافه کند و چون تعداد سه نفر قبلا بیمه شده داشته امکان استفاده برای شما وجود ندارد