در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با عرض سلام وادب.

اینجانب دارای 4 سال بیمه نیروی مسلح میباشم و هم اکنون در بیمارستان دولتی مشغول ب فعالیت میباشم و همزمان دو بیمه مسلح وتامین اجتماعی  برای بنده رد میشود ایا ایراد قانونی دارد..ممنون.
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام صد در صد اشکال قانونی دارد واینکه چرا تابحال یکی از دو صندوق ایرادی نگرفتن جای بسی تعجب دارد چون شما همزمان نمیتوانید از دوصندوق مستمری دریافت نمایید واین در اینده اشکال ایجاد میکند..ایمانی