در بیمه درمان تکمیلی توسط
برای جانبازان وهمسروفرزندان هزینه بیمه تکملی پرداخت گرددضمنأ شاغل دانشگاه هستم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

حق بیمه درمان گروهی جانبازان تماما رایگان و بر عهده بنیاد شهید و امور ایثارگران است اما ممکن است برای خانواده و افراد تحت تکفل ایشان محدودیتی وجود داشته باشد.

از 1.7.96 که با بیمه دی قرارداد منعقد شده است، حق بیمه هر نفر حدود 1.150.000 تومان است. ممکن است بخش یا تمام حق بیمه مذکور در مورد افراد تحت تکفل جانباز، بر عهده شخص ایشان باشد.