در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
من برای دریافت داروی شیمی درمانی در تأمین اجتماعی تبریز تشکیل پرونده دادم جهت دریافت داروهای دوره ای شیمی درمانی به داروخانه مشخص شده توسط پزشک و بیمه مراجعه کردم داروخانه سرومها و داروهای کموتراپی را داد ولی قرصهای زلودا را چون موجود نبود نداد و نسخه را از من گرفت  الان بعد از چند روز در یک شهر دیگر این قرص را پیدا کرده اند بنده چگونه میتوانم بصورت بیمه ای و با قیمت بیمه این دارو را تهیه کنم . با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

سازمان تأمین اجتماعی علاوه بر اینکه ٩٠درصد داروهای مورد مصرف در شیمی درمانی را پرداخت می کند، ١٠٠درصد هزینه های شیمی درمانی و رادیوتراپی مبتلایان به سرطان در مراکز دولتی را نیز تقبل می کند.

از سال ٩٤ با ابلاغ بستۀ جدید خدمتی بیماران خاص و صعب‌العلاج، بیماران سرطانی می‌توانند تمامی خدمات رادیوتراپی و تزریق داروهای شیمی درمانی را در واحدهای دولتی و دانشگاهی بدون پرداخت فرانشیز دریافت نمایند.

از سال ٩٢ نیز با انعقاد تفاهم نامه دارویی بین وزارتخانه های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برخی از داروهای تخصصی ضد سرطان که هنوز در لیست بیمه‌ای سازمانهای بیمه‌گر قرار نداشت‌، تحت پوشش سازمان قرار گرفت که این امر باعث کاهش هر چه بیشتر پرداخت از جیب بیماران در خصوص داروهای تجویز شده گردیده است.

با تشکر