در دیه و بیمه خودرو توسط
آیا صحت دارد که پیکان سواری دیگه بیمه نمیکنن؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام همه وسایل نقلیه موتوری زمینی باید بیمه شخص ثالث داشته باشند تا در صورت حادثه شرکت بیمه جواب گو زیان دیده باشد

در قانون بیمه شخص ثالث بیمه ایران مکلف است که این بیمه را برای وسایل نقلیه صادر نمایید

ولی بقیه شرکت های بیمه در صورت تمایل می توانند این بیمه را صادر کنند

پیکان را شاید یک شرکت بیمه تحت پوشش قرار ندهد ولی بیمه ایران باید وسیله نقلیه شما را بیمه نماید

ماده۵ ـ شرکت سهامی بیمه ایران مکلف است طبق مقررات این قانون و آیین نامه های مربوط به آن، با دارندگان وسایل نقلیه موضوع این قانون قرارداد بیمه منعقد کند

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون بیمه شخص ثالث