در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
در بیمه مشاغل آزاد اگر کسی صرفا 20 سال فقط حق بیمه بازنشستگی بدهد و فوت کند ایا به همسر و افراد تحت تکفلش بر اساس همان 20 سال سنوات حقوق مستمری تعلق میگیرد یا سازمان بهانه میکند چون 2 درصد حق بیمه فوت را ندادید و 30 سال هم حق پرداخت بیمه شما کامل نشده به خانواده متوفی مسمتری تعلق نمیگیرد؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام تعهدات و خدمات بیمه حرف و مشاغل آزاد شامل موارد زیر است:
1-بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی 12 درصد
2-بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی 14درصد
3-بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و ازکارافتادگی 18 درصد
4-بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و ازکارافتادگی  18 درصد و سرانه درمان برای خدمات درمانی
اگر بیمه شده فقط بند اول را بیمه باشد و بازنشسته شود و برایش مستمری بازنشستگی برقرار شود و سپس فوت کند برای خانواده اش مستمری بازماندگان برقرار می شود. ولی اگر قبل از بازنشستگی فوت نماید و بند دو را نداشته باشد، مستمری برای خانواده برقرار نمی شود.

اطلاعات تکمیلی در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری