در دیه و بیمه خودرو توسط
آیا راننده ی خود مقصر که بیمه دارد ولی فاقد گواهینامه است بیمه دیه را به خانوتده ی پرداخت میکند
2 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
با سلام
اگه راننده فاقد گواهی نامه مقصر باشد، در صورت فوت خودش،دیه به ایشان تعلق نمی گیرد ولی اگر خانواده ایشان که راننده از آن ارث می برد دچار فوت گردند ، دیه برای ایشان پرداخت می گردد ولی به خود راننده مقصر داده نشده و به دیگر وراث پرداخت می گردد.