در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
آیا کیسه کلستمی شامل بیمه تامین اجتماعی میشود توضیح اینکه آین کیسه برای افرادی است که عمل جراحی روده کرده‌اند
1 پاسخ
توسط (9,060 امتیاز)
بله کیسه کلوستومی را از فروشگاه های کالای پزشکی خریداری مینمایید با در دست داشتن فاکتور و جواب پاتولوژی و تایید پزشک.معالجتان مبنی بر استفاده داعم یا موقت از کیسه کلوستومی .به دفاتر اسناد پزشکی مراجعه و طبق تعرفه دولتی هزینه را دریافت مینمایید.درسال ۹۷ با مراجعه به داروخانه نیز,میتوانید کیسه را با پرداخت فرانشیز,ده درصد دریافت نمایید.