در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام  در مورد ترمیم بیمه ماشین ميخواستم بدونم هم در بیمه ثالث و هم در بیمه بدنه  اینکه یک کوپن مصرف بشه و بعد با پرداخت مبلغی بيمه نامه را ترمیم کرده ودوباره مثل اول بشه
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
چیزی با عنوان "ترمیم بیمه نامه" در بیمه های بازرگانی وجود ندارد.
شما صاحب اختیار هستید در صورت بروز خسارت، از بیمه نامه خود استفاده کنید یا شخصا جبران خسارت نمایید.
معمولا اگر خسارت جزئی باشد و در توان پرداخت شخص باشد، از گرفتن خسارت خودداری می کند ولی اگر خسارت قابل توجه باشد، کارکرد بیمهنامه برای همین موقعیت های بحرانی است.

نیازی به ترمیم بیمه نامه نیست.
اگر موضوع بیمه نامه شخص ثالث باشد، در صورت تمدید بیمه نامه پس از سررسید، حق بیمه بیشتری می پردازید  و در مورد بیمه بدنه، در صورت بروز حادثه مجدد، فرانشیز بیشتری از مبلغ خسارت کسر می گردد.

در هر صورت جنبه صرفه و صلاح را در نظر بگیرید.