در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام

چنانچه كارگري به كاري مشغول باشد كه طي ارزيابي كارگزاران بيمه تامين اجتماعي مشمول سختي كار بوده و ميبايستي 20 ساله بازنشست شود و خود فرد راضي به بازنشستگي نباشد آيا شركت ميتواند اجبارا فرد را بازنشست كند؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه سقف بیمه شما به 35سال با ارفاق نشده باشد میتوانید به کار خود ادامه داده واجباری در بازنشستگی شما وجود ندارد اما رسیدن سابقه بیمه شمابه35سال یعنی اتمام کار