در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
دندان مصنوعی کدام بیمارستان بیمه انجام میده
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام رداخت هزینه  یک دست دندان مصنوعی صرفاً به مستمری بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی درصورتیکه از تاریخ آخرین پرداخت هزینه های مذکور حداقل «10» سال گذشته باشد، برای یکبار دیگر مقدور می باشد.

برای استفاده از این تسهیلات می بایست به یکی از بیمارستان های ملکی سازمان تامین اجتماعی یا بیمارستان های طرف قرارداد با این سازمان مراجعه نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

 لیست بیمارستان بیمه تامین اجتماعی