در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
مدارک لازم برای صدور دفترچه همسر
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام

با توجه به اعلام بیمه تامین اجتماعی مدارک زیر برای دریافت دفترچه بیمه لازم می باشد

  •  تکمیل فرم درخواست صدور دفترچه درمان
  •  شناسنامه
  •  کارت ملی و تصویر آنها (درمورد افراد 15 سال تمام به بالا شناسنامه باید عکس‌دار باشد)
  •  یک قطعه عکس از بیمه‌شده و هریک از افراد تحت‌تکفل جهت الصاق به دفترچه درمان (برای فرزندان از 2 سال به بالا)
  •  گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان ذکور بعد از 22سالگی به بعد از مؤسسات رسمی آموزشی معتبر، از مدارک لازم برای صدور دفترچه درمانی بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر است

بر همین اساس، از دیگر مدارک ضروری برای دریافت اولین دفترچه درمانی تأمین‌اجتماعی می‌توان به  ارائه نظریه کمیسیون پزشکی درمورد فرزندانی که در اثر بیماری یا نقص عضو قادر به کار نباشد،  اخذ تعهد کتبی از بیمه‌شده مبنی بر نداشتن شوهر و اشتغال درمورد فرزندان اناث، ارائه نظریه کمیسیون‌های پزشکی درمورد پدر و مادر تحت‌تکفل بیمه‌شده درحالتی که از سوی کمیسیون‌های مذکور ازکارافتاده تشخیص داده شوند، اشاره کرد.
همچنین ارائه گزارش بازرسی کفالت درمورد پدر و مادر بیمه‌شده مبنی بر احراز فقدان تمکن مالی آنان، گواهی حضانت فرزندان از مراجع ذی‌صلاح درمورد بیمه‌شده زن و یا حالتی که همسر (شوهر) وی در هیچ یک از کارگاه‌های مشمول قانون تأمین‌اجتماعی اشتغال نداشته و تحت نظام حمایتی خاص نباشد، ارائه نظریه کمیسیون‌های پزشکی مبنی بر ازکارافتادگی درمورد شوهر بیمه‌شده زن که معاش وی توسط بیمه‌شده زن تأمین می‌شود، ارائه گواهی اعزام به خدمت سربازی از مراجع ذی‌ربط جهت ارائه دفترچه خانواده وی، اخذ رسید پرداخت هزینه تولید دفترچه درمان المثنی از دیگر مدارک لازم برای دریافت اولین دفترچه درمانی تأمین‌اجتماعی است.