در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام. خانمی هستم 60 ساله که بیمه سلامت دارم. ایا با پرداخت 10 سال بیمه میتوانم از بازنشستگی بانوان خانه دار بیمه ایران استفاده کنم؟ گویا با پرداخت سالیانه 12000000  ریال این امکان را خواهم داشت. این اطلاعات صحیح است؟ لطفا بیشتر توضیح داده و مرا روشن نمایید. با تشکر
1 پاسخ
توسط
بله اطلاعات صحیح است.

بیمه بازنشستگی زنان خانه دار همان بیمه عمر است که شما در هر شرکتی می توانید آن را تهیه کنید. با پرداخت سالیانه حق بیمه که خودتان انتخاب می کنید، پس از 10 سال بازنشسته خواهید شد. و حقوق مادام العمر دریافت می کنید. در ضمن در مدت این 10 سال هم تحت پوشش فوت و حادثه هم قرار می گیرید.

که در صورت وقوع فوت اندوخته بیمه نامه + غرامت فوت به اون شخصی که مشخص کردید(معاف از مالیات و قانون ارث) پرداخت میشه.

اگر هم حاده ای رخ دهد، بسته به حق بیمه تون هزینه های پزشکی که برای اون حادثه هزینه کردیدتا یک سقف مشخص  پرداخت می کنن. حالا از یه بریدگی ساده در نظر بگیرید تا تصادف خودرو. در هر بیمارستان(خصوصی و دولتی)