در پرداخت حق بیمه توسط
سلام من کارمند رسمی برق منطقه ای وتابع بازنشستگی تامین اجتماعی هستم واز سالها قبل کسورات بیمه ای من در حد سقف بیمه پذیری بوده است اکنون که در سال اخر خدمت می باشم اضافه کار ی ازشمول بیمه پذیری حذف شده است ایا به طریقی می توانم بیمه اضافه کاریم را شخصا پرداخت نمایم
1 پاسخ
توسط
حذف اضافه کاری از شمول بیمه خلاف قانون تامین اجتماعی بوده است.
به نظرم باید دیوان عدالت اداری به این موضوع ورود نماید تا هموطنانی امثال شما متحمل خسارت نشوید.
در هر صورت پرداخت شخصی وجود ندارد.