در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام

درصورتيكه كسي به بيماري ام اس مبتلا شود ولي از كارافتاده نباشد و بيمه خود را از مشاغل آزاد ١٢ درصد به ١٨ درصد تغيير دهد و در كمسيون هم معاينات و آزمايشات نرمال باشد و به سازمان هم بيماري خود را اعلام نكند ، پس از تغيير نوع بيمه ، تا چه مدت بعد ميتواند براي تبديل دفترچه عادي به دفترچه بيماري خاص اقدام كند؟  آيا بلافاصله ميتواند به كمسيون بيماري خاص مراجعه كند ؟ از نظر قانوني مشكل پيش نمي آيد؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
متاسفانه بر اساس مقررات جاری ،بیمه شدگان بیمه های خاص نمی توانند از  دفترچه بیماران خاص استفاده نمایند. این تعهد صرفاً جهت بیمه شدگان اجباری می باشد.