دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
در حدود ۷ سال در شرکت خودرو سازی کار میکنم در قسمت تولیدی الان بدلیل دیسک کمر وگردن ودرد قادر به کار کردن در قسمت تولیدی نمیباشم لذا با تمام این موارد شرکت تصمیم گرفته ک منو اخراج کنه ایت میتوانم درخواست دیه یا غرامت کمرم را داشته باشم ؟
لطفا اگر تلفن برای مشاوره دارید در اختیار اینجانب بگذارید
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.در صورتی که مشکل کمر درد شما ناشی از انجام کار در شرکت بوده است ومدارک مورد نیاز را هم در اختیار دارید،میتوانید جهت اخذ دیه  در مراجع قضایی طرح دعوی نمایید.