در سایر توسط
سلام بنده ۴۲ ساله و متصدی وصندوقدار بانک هستم مبتلا به انحراف ستون فقرات هستم حدود۱۸سال سابقه کار دارم ابتدا مشکلی نداشتم ولی چندسالی هست که باشرایط سختی به کارم ادامه میدم واحساس میکنم دیگه قاادر به ادامه نیستم سوالم اینه برای اقدام برای از کارافتادگی چطور باید شروع کنم ودر صورتی که موردقبول واقع نشد آیا شغل من به جزو مشاغل سخت قرارمیگیره،چون درجایی خوندم که دراین صورت باپرداخت حق بیمه اضافی هر سال سابقه یک و نیم سال محاسبه خواهدشد     باتشکر
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام مرجع اعلام ازکار افتادگی کمیسیون ماده 91 قانون تامین اجتماعی (کمیسیون پزشکی) می باشد ومی تواند با مدارک پزشکی درخواست این کمیسیون را به شعبه تامین اجتماعی اعلام نمایید

و برای مشمول شدن شغل شما در حیطه مشاغل سخت باید درخواست بررسی داده و پس از بررسی شغل شما توسط اداره کار شغل شما در صورت تایید سخت و زیان آور و محسوب می شود

برای اطلاعات بیشتر می تونید به پاسخ سوال زیر مراجعه نمایید

برای معرفی به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی باید چیکار کرد ؟

برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم مقاله زیر رو مطالعه نمایید:

جزییات ازکارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی