در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آيا امكان خريد بيمه عمر و تشكيل سرمايه سامان براي نوازادان تازه متولد شده هم وجود دارد؟
2 پاسخ
توسط
بله. بعد از گرفتن شناسنامه، پدر مي تواند با مراجعه به بيمه سامان براي نوزاد تازه متولد شده خود، بيمه عمر و تشكيل سرمايه خريداري كند. تجربه نشان داده با توجه به اينكه معمولاً والدين براي بيمه عمر و تأمين آْتيه فرزند خود پوشش هاي بيمه اي به مراتب كمتري انتخاب مي كنند، جدول محاسبات بيمه فرزند آنها، مبالغ بسيار بيشتري را در شرايط مشابه با بيمه افراد بزرگسال نشان ميدهد و در كل شرايط سرمايه گذاري بهتري دارند
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،بیمه عمرو سرمایه یا همان بیمه زندگی،محصولی انعطاف پذیر میباشد که برای هرسن و یا شغل و سطح درآمدی میتوتند مفید باشد.با توجه به نیاز خود بیمه نامه را تهیه کنید.بله ببمه سامان برلی نوزادان این امکان را دارد و شما میتوانید برای تهیه بهترین بیمه نامه با مشاور تخصصی خود در این زمینه مشورت کنید.