در سایر توسط
میخوام بدونم چه سایتی برای تخفیفاتی که به بیمه شدگان ارتش شامل میشه رو از کجا باید پیدا کنم مثلا شنیدم که برا ارتشی ها هواپیمایی ساتا با قیمت خیلی کم میشه خرید کرد یا آموزش های ورزشی که با ارتش قرار داد دارند وکجا باید مراجعه کنم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام برای استفاده از تخفیف ها باید کارت حکمت داشته باشید

فروشگاه ایزی شاپ ( سایت خرید کالا و خدمات با کارت حکمت  ) =  www.isishop.ir

همچنین برای خرید بیمه با کارت حکمت و دریافت خدمات ویژه آن می توانید با آقای طباطبایی نماینده بیمه آسیا از طریق شماره زیر تماس بگیرید

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سوال زیر رجوع کنید:

کارت حکمت چه مزایایی برای خرید بیمه شخص ثالث و بدنه برای خانواده نیروهای مسلح دارد ؟