در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام من هفته پیش از پشت زدم به یه تریلی یکم جراحت برداشتم اما نقص عضو نشدم می خواستم ببینم چیزی بهم تعلق می گیره مقصر صد درصد من بودم.؟؟؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
طبق ماده 3 قانون جدید بیمه شخص ثالث دی و یا ارش جرح به راننده مقصر تعلق میگیرد.
البته به کسانی تعلق میگیرد که بیمه نامه آنها بعد از 95/3/29 صادر شده باشد

ماده ۳ ) دارنده وسيله نقليه مكلف است براي پوشش خسارت هاي بدني واردشده به راننده مسبب حادثه، حداقل به ميزان ديه مرد مسلمان در ماه
غيرحرام، بيمه حوادث اخذ كند؛ مبناي محاسبه ميزان خسارت قابل پرداخت به راننده مسبب حادثه، معادل ديه فوت يا ديه و يا ارش جرح در فرض
ورود خسارت بدني به مرد مسلمان در ماه غيرحرام و هزينه معالجه آن مي باشد. سازمان پزشكي قانوني مكلف است با درخواست راننده مسبب
حادثه يا شركت بيمه مربوط، نوع و درصد صدمه بدني واردشده را تعيين و اعلام كند.