در بیمه بیکاری توسط
۳۴ ماه سابقه بیمه نیمه وقت دارم و متاهل هستم. بیمه ی بیکاری برای من چگونه محاسبه میشود؟ هرماه چقدر برایم واریز میشود؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام میزان مقرری روزانه بیمه بیکاری، ۵۵ درصد متوسط مزد یا حقوق و یا کارمزد روزانه بیمه شده استبه مقرری افراد متاهل و متکفل، به ازای هر یک از افراد تحت تکفل (حداکثر تا ۴ نفر) ۱۰ درصد حداقل دستمزد زمان بیکاری (شروع بیکاریافزوده می شود، اما در هر حال میزان مقرری بیمه بیکاری نباید از حداقل دستمزد تعیین شده برای هر سال کمتر و از ۸۰ درصد متوسط مزد یا حقوق بیمه شده بیشتر باشد.

اطلاعات تکمیلی در :

سیر تا پیاز بیمه بیکاری بیمه تامین اجتماعی