در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام,تیرماه۹۴درحادثه کارآسیب دیدم,دچارپارگی رباط صلیبی زانوپای چپ شدم,بعدازگذشت یکسال وصدوررای پرداخت دیه توسط شرکت واخذاستعلام ازاداره ثبت شرکتهامتوجه شدم که شرکت ازمهرماه ۹۳کسی رابعنوان مدیرعامل معرفی نکرده,حالا بااین اوضاع چطورمیتونم دیه رو دریافت کنم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.چنانچه وضعیت کارفرمای کارگاه شما شخصیت حقوقی دارد،میبایست علیه شرکت طرح دعوانمایید.ولی درصورتیکه شخصیت حقیقی بوده،بایدعلیه شخص کارفرماشکایت مطرح وپیگیری شود.