در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ﺁﻳﺎ ﻛﻤﻚ ﻫﺰﻳﻨﻪ اﻱ ﺑﺎﺑﺖ ﻓﻮﺕ ﺑﻴﻤﺎﺭ ﺩﻳﺎﻟﻴﺰﻱ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ اﺵ ﺗﻌﻠﻖ ﻣﻲ ﮔﻴﺮﺩ ?
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)

افرادی که قبل از فوت فاقد ارتباط بیمه ای با سازمان تامین اجتماعی باشند، مشمول دریافت این کمک هزینه نیستند، اما بیمه شدگانی که قبل از فوت به عللی مانند بیماری و یا بارداری بصورت موقت ارتباط کاری با کارفرما نداشته باشند، مشمول دریافت کمک هزینه کفن و دفن هستند.

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد کمک هزینه کفن و دفن در بیمه تامین اجتماعی