در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
لطف کنید بفرمایید هزینه عینک را چگونه میتوانم از طریق بیمه تکمیلی بیمه سلامت بگیرم ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

بیمه سلامت فقط خدمات دفترچه بیمه پایه را ارایه میدهد و بیمه تکمیلی ندارد.

ظرف مدت یک سال گذشته،عده ای سودجو بنام بیمه تکمیلی بیمه سلامت اقدام به کلاهبرداری از افراد متعدد نموده و به این بهانه مقادیر زیادی از این راه به جیب زده اند!!!