در بیمه بیکاری توسط
حقوق بیمه بیکاری دهم هر ماه پرداخت میشد ولی حقوق شهریور تا امروز پرداخت نشده مشکل چیه؟ زنگ زدم اداره کار اسمم تو لیست حقوق بوده. ایا تاخیر پرداخت این ماه برای همه است؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام پنجم هرماه شروع پرداخت ها در سازمان تامین اجتماعی براساس حرف اول نام خانوادگی میباشد.لذا با در دست داشتن کارت بانکی و کارت ملی به شعبه بانک مربوطه مراجعه فرمایید

البته اگر واریزی صورت نگرفت، برای پیگیری به شعبه تامین اجتماعی  مراجعه کنید.