در پرداخت حق بیمه توسط
سلام.من پیمانکار خودروهای استیجاری هستم.با شرکت گاز قرار داده خودروهای استیجاری بستم.که بصورت ساعتی مشغول بکارنن.از هر صورت وضعیت ۷/۸٪کم میشه.می خواستم بدونم حق بیمه چقدر باید از راننده کم کنم.چون رابطه ببنم کار گرو کارفرمایی نیست چون قراردادمون اجاره خودرو با راننده است.اما شرکت گاز میگه باید فقط ۷٪از راننده بگیرم و بخاطره اینکه تعدادشون زیاده مبلغش خیلی زیاد میشه.می خواستم بپرسم من باید چیکار کنم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
اصلا این مورد که اعلام نموده اید در تعهد راننده نمیباشد وشما مطابق ماده 38 تامین اجتماعی مشمول اخذ مفاصا حساب میباشید به طبع نوع قراردادتان بهتر است در این خصوص مشاوره انجام دهید چون پاسخ شما به زمان و توجیه کامل دارد
با تشکر