در بیمه بیکاری توسط
با عرض سلام

حقوق بیمه بیکاری شهریور ماه من تا امروز واریز نشده 12 ام هر ماه واریز می شد
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام پنجم هرماه شروع پرداخت ها در سازمان تامین اجتماعی براساس حرف اول نام خانوادگی میباشد.لذا با در دست داشتن کارت بانکی و کارت ملی به شعبه بانک مربوطه مراجعه فرمایید

البته اگر واریزی صورت نگرفت، برای حضور غیاب و پیگیری به شعبه تون مراجعه کنید.

در ضمن متاسفانه مرتب واریز نشدن حقوق بیمه بیکاری به دلیل کمبود اعتبار به یک رویه تبدیل شده و در برخی شعب واریز این مقرری به صورت یک ماه در میان نیز انجام می گیرد