در پرداخت حق بیمه توسط
باسلام سوالی در مورد تامین اجتماعی داشتم ما کارگاه تعمیر موتور های دیزل کشاورزی هستیم و معافیت سهم کارفرما داریم اشتباهن از اول سال جاری حقوق استاد کار رو284200 زدیم حالا تامین اجتماعی سهم دولت رو پرداخت کنید و + جریمه حالا راه کاری هست که جریمه + معافیت 3 ماهه رو پرداخت نکنیم تعداد کارگران 4 خواهش می کنم اگر راه کاری وجود دارد کمک کنید
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.معمولا با اشتباه واریز حق بیمه (به عمدیا به سهو)ودر مدت زمان قانونی ،معافیت در همان ماه برداشته میشود.