در بیمه روستایی و عشایر توسط

باسلام

آیا پدربنده درسن 85 سالگی با10 سال سابقه ی عضویت دربیمه ی روستایی میتواند حقوق باز نشستگی دریافت کند یاخیر؟

لطفا شرایطش را به طور کامل توضیح دهید.باتشکر

1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام روستاییان و عشایر بالای ۶۵ سال سن و سابقه ۱۵ سال پرداخت حق بیمه می توانند بازنشسته شده و معادل دوسوم درآمدشان حقوق و مستمری بازنشستگی دریافت کنند.

در حال حاضر طرحی تصویب شده است که در صورت تایید شورای نگهبان اجرایی می شود

روستاییان با ۷۰ سال سن و داشتن ۱۰ سال حق بیمه بازنشسته شده و حق بازنشستگی دریافت کنند و سن بازنشستگی بیمه روستایی به ۶۵ سال برسد.

اطلاعات تکمیلی در:

نحوه ثبت نام بیمه روستائیان و شرایط بازنشستگی بیمه روستایی