در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط
باسلام

نامه معرفي نامه پرسنل به سازمان تامين اجتماعي به چه شكل نوشته ميشد
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر منظورتان برای واریز بیمه میباشد نیازی به نوشتن نامه نمیباشد قبل از آنکه بیمه رو واریز کند شما به تامین اجتماعی که شرکت شما زیر نظر آن شعبه است مراجعه میکنید وبه واحد نامنویسی مراجعه کرده وفرم اولیه نامنویسی را پر کرده وبه کارفرما میدهید تا مهر وامضا نماید وبه تامین اجتماعی تحویل میدهید تا زمانی که لیست شما پرداخت میشود سیستم لیست شما را بپذیرد