در سایر توسط
1 پاسخ
توسط
•بیمه نامه حمل و نقل ساده:
بیمه‌نامه‌ای است که برای حمل کالای معینی صادر می‌شود و در آن مشخصات مورد بیمه از جمله نوع کالا، مقدار و ارزش کالا، طریق و نحوه حمل و موضوعات دیگری که مبین حقوق و تعهدات طرفین قرارداد می‌باشد قید میگردد

•بیمه حمل و نقل عمومی:
در برخی مواقع، صدور بیمه‌نامه‌های حمل و نقل ساده (بیمه‌نامه‌های باربری داخلی، خارجی و ترانزیت) بدلیل تعداد بالای تکرار آن مقرون به صرفه نمی‌باشند؛ به عنوان مثال، شرکت واردکننده قطعه خاصی که سالیانه چندین پارت کالا را وارد کشور می‌کند، تکمیل فرم بیمه‌نامه‌های ساده برای هر بار ورود کالا کاری زمانبر و سخت می‌باشد. در این موارد، از بیمه‌نامه‌های عمومی که قراردادی است میان بیمه‌گر و بیمه‌گزار استفاده می‌شود. از طرفی می‌توان مدت اعتبار را از دیگر وجوه تمایز میان بیمه‌نامه با قرارداد دانست؛ بیمه نامه ها اعتبارشان فقط در طول یک حمل متعارف است و به محض رسیدن کالا به مقصد خاتمه می یابد ولی قراردادها یکساله اند