در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
خانمی هستم 30 ساله  وزن 118 وقد168 میخواستم بدونم بی ام ای من به 40 میرسد عمل بای پس معده با بیمه تامین را میتوانم انجام دهم یا خیر:
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام در صورتی که پزشک معتمد بیمه تشخیص به عمل دهد بله می توانید با استفاده از بیمه این عمل را انجام دهید ولی اگر فقط برای زیبایی باشد خیر نمی تونید از بیمه استفاده نمایید